Домой Власть и политика В горсовете появилась коррупционная коалиция?

В горсовете появилась коррупционная коалиция?

139
0

Так считает лидер фракции «Самопомощь» в городском совете Александр Олянюк.

Все началось с того, что ряд депутатов городского совета инициировали отставку Олянюка с должности руководителя депутатской комиссии по вопросам регуляторной и антикоррупционной политики. Выступающий депутат от «Батькищини» Горбаренко сказал, что, якобы, Олянюк блокирует и останавливает ряд проектов, которые нужно воплощать уже сегодня. Про отставку Олянюка проголосовали депутаты «Батькивщини», «Нашего края», «БПП» и «Народного контроля».

Олянюк считает, что данная ситуация говорит о создании «коррупционной коалиции» в городском совете: «Почалося все з відвертого саботажу Селищевим і Нагорним засідань комісії, коли я намагався поставити на розгляд питання по корупції в яких фігурував міський голова А. Білоусов та депутати міської ради. За невеликий термін роботи я скасував низку корупційних регуляторних АКТІВ та не дозволив прийняти нових, які порушували чинне законодавство. Сприяв відкриттю низки кримінальних справ проти чиновників, виступав за впровадження PROZORRO та критикував міського голову за його зрадницьке рішення, яке зруйнувало впровадження PROZORRO у Кам’янському.

Така діяльність не могла залишитися без уваги і при першій нагоді мене усунули від керівництва комісією з питань регуляторної та антикорупційної політики. Не останню роль в цьому зіграв керівник фракції «Народний контроль» Беспальчук Максим, той самий який «безкоштовно не голосує», відверто зізнався, що це його помста за те що я не став учасником організованої ним депутатської групи «Краще разом» і відмовився сприяти посиленню його впливу. Краще бути одному ніж разом з такими зкурвившимися ура-патріотами».

Добавить комментарий