Домой Новости региона Голосний: При Коломойському на Дніпропетровщини перестав діяти КПК

Голосний: При Коломойському на Дніпропетровщини перестав діяти КПК

30
3

Навести лад у середині країни можна лише запровадивши правило, що ЗАКОН один для всіх. Персональна відповідальність за порушення чинного законодавства як норма для всіх, не зважаючи на партійні кольори, та рівень персональних статків. Нічого подібного не було за часів кривавого режиму Януковича, та за часів правління ПР та її поплічників. Народ переміг той режим і мріє про кращі часи та однакові європейські стандарти для всіх членів сучасного Українського суспільства.

Сьогодні мова пойде про параліч ПРОКУРАТУРИ в Дніпропетровській області.

Роман Федик прокурор днепропетровской области
Роман Федик

Протягом останніх декількох місяців я займався активним тестуванням правоохоронної системи на Дніпропетровщині. Більше двох місяців тому назад я написав заяву про вчинене кримінальне правопорушення на прокурора Дніпропетровської області Федика Р.Р. (квота ВО «СВОБОДА»). Коли я писав свою заяву, я не сподівався на розуміння або ретельний та всебічний розгляд, я сподівався на законність. А саме, на те, що мою заяву внесуть на протязі 24 годин в ЄРДР та розпочнуть досудове розслідування, як того вимагає КПК України.

На протязі двох місяців з дня реєстрації заяви, я спостерігав за перебігом подій та очікував на результат. Спочатку я активно спілкувався з представниками так званого місцевого «люстраційного комітету» при Коломойському. Ці люди вийшли на зв’язок відразу, як я подав свою заяву. Спочатку мене запевняли, що нового прокурора області банально хочуть підставити його молодші співробітники, просили зачекати, потім переписати заяву. Я все фіксував. Та робив як мене просять. Нарешті, через півтора місяці мені повідомили, що прокурор Федик не буде вносити мою заяву до ЄРДР, без пояснень причин. Таким чином зрозумів, що нічого не змінилося з часів пані Марчук та Вілкула. Я вимушений був діяти надійним та перевіреним методом, а саме — написати скаргу до суду на протиправну бездіяльність прокурора Дніпропетровської області Федика Р.Р.

18.08.2014 я здав скаргу до Жовтневого районного суду м. Дніпропетровськ, скаргу було розписано на суддю А.В. Брагу. Який здивував мене найбільше тим, що в супереч чинного законодавства, не призначив на протязі 72 годин мою скаргу до розгляду. Про таке мені повідомили в приймальні судді Браги в присутності свідків. Дівчина-помічник повідомила, що по комп’ютеру не бачить дати розгляду і зараз пошукає у вже призначених справах. Через 5 хвилин помічник судді Браги сказала, що справу не призначено і мені краще прийти у вівторок після свят і дізнатися про дату та час розгляду моєї скарги.

Олейник Святослав
Святослав Олійник

Такого ще в моїй практиці не було. Про такий випадок я повідомив представника місцевого «люстраційного комітету» і отримав цікаву відповідь: «Ну а на що ви сподівалися? Суддя Артем Брага довгий час працював у юридичній фірмі Святослава Олійника, у них дуже хороші стосунки. Святослав Олійник на сьогодні повністю задоволений форматом роботи Федика і нічого змінювати не збирається. Я зрозумів, що таким чином мені дають зрозуміти: на зміну старої кланової системи прийшла нова.

У жовтневому районному суді я стикався з різними проявами безвідповідального підходу до розгляду справ з боку суддів Галічього та Башмакова. Там мене за моєю скаргою визнавали і підозрюваним, і потерпілим, і взагалі приписували невідомих осіб до моїх скарг. Однак, це все суддівські хитрощі. Але, щоб так тупо не призначати справу до розгляду у встановлений законом термін — такого ще не було.

В сухому залишку можу констатувати: на Дніпропетровщині дуже великі проблеми з законом та законністю. З таким розмахом закон не ігнорувався навіть за часів правління Януковича. Можу відкрито стверджувати, що прокурор Федик перейняв та вдосконалив незаконну практику прокурора Марчук по невнесенню до ЄРДР відомостей про скоєні кримінальні правопорушення. Замість того, щоб вносити всі заяви до ЄРДР, прокурор Федик бере їх на розгляд як мінімум на місяць — про це повідомляють відкрито у приймальні громадян прокуратури Дніпропетровської області. У мене на контролі знаходяться що найменше три подобних випадки з боку нового прокурора області. Три випадки свідчать про системний підхід до порушення ст.. 214 КПК України.

Є два законних способи щоб розрубити цей корупційний вузол прокурора Дніпропетровської області та судді Жовтневого районного суду міста Дніпропетровськ.

1) Або на підставі моєї заяви СБУ у дніпропетровській області негайно складе протокол про корупційне правопорушення проти всіх правопорушників,

Максим Голосной small2) або слід звертатися до генерального прокурора України з проханням внести відомості в ЄРДР відносно Федика Р.Р., з вимогою відсторонити останнього на час розслідування від займаної посади.

Далі буде.

Максим Голосний

 

3 КОММЕНТАРИИ

  1. Что-то я сомневаюсь в положительных действиях генеральной прокуратуры Украины.У меня был случай, когда по двум ЖСК рассматривались в Днепропетровске совершенно два одинаковых иска.Результат:хзяйственый суд по одному ЖСК принял отрицательное решение, а по другому-положительное.Тогда дело начал рассматривал апеляционный суд.А там картина получилась-наоборот.Так Закон ведь один для всех!.А мне адвокат сказала, что все зависит от судьи.Вот вам и Закон:»Як дишло, куди повернешь, туди і вийшло» Хотя решение должно было быть одинаковым, как для одного, так и другого ЖСК.Была у нас коррупция в законодательной системе, так и остается, особенно в Днепропетровске…

  2. Це все сильно підриває довіру людей до сучасної хиткої влади. Влада яка спирається лише на гроші та на власний авторитет ніщо інше як хунта. Голосного та йому подібних можна залякувати, ломати та навіть вбивати, але правду не стримати. Закону в новій команді Коломойського не було і немає. для розуміння права рука очільника області Корбан — головний рейдер країни. він грабував та привласнював найпотужніші підприємства України. ( просто кажучи грабував країну та підривав її економічний потенціал)

  3. Коломойский с его окружением начали использовать рейдерские захваты по всей области.Ворос к Коломойскому:»Вы хотите осуществить захват всей страны с помощью рейдерства, нарушений законодательной системы и вашего «толстопузого кошелька»?Опуститесь с «небес» и не упадите на ваш «сытый зад».Еврей-он и в Африке еврей, а узурпация власти всегда будет караться.И использовать народ, как толпарей, у вас уже не получится.Достали….

Добавить комментарий