Домой Новости региона Активіст євромайдану в Дніпропетровську попросився у Партію регіонів

Активіст євромайдану в Дніпропетровську попросився у Партію регіонів

17
0

Керівник громадської організації «Допоможемо дітям» і постійний учасник євромайдану у Дніпропетровську написав заяву для вступу в провладну партію.

Відомий у Дніпропетровську захисник прав дітей-сиріт і вихованців інтернатів Микола Кожушко розповсюдив свою заяву про вступ до Партії Регіонів на ім`я нардепа Євгена Морозенка — голови парторганізації Ленінського району Дніпропетровська. У документі йдеться про причину такого вчинку:

«Я постійно мешкаю в цьому районі, працюю тут, бажаю зробити свій власний внесок у розвиток демократії, добробуту населення, покращень вже сьогодні. Мрію плідно працювати в лавах партії влади на благо народу України. Не бажаю більше брати участь в безладі, що проходить у країні, вірю в слова Президента Януковича, який вчора на зустрічі президентів заявив про те, що він підтримує мітінгувальників, курс країни у Європу не змінився, винні у застосуванні сили до молоді в ніч на 30 листопада будуть покарані, але треба припинити масові заворушення. Всією душею підтримую позицію Президента, маю намір бути кращім у лавах районної Партії Регіонів».

Добавить комментарий