Домой Власть и политика Захорольский ни разу не отчитался перед избирателями

Захорольский ни разу не отчитался перед избирателями

12
1

Об этом напомнил жителям Днепродзержинска общественный деятель Максим Голосной.

«Олег Иванович был членом Партии Регионов и даже занимал ответственный пост этой политичесской силы в нашем городе. Но всё это — его личное дело и его личные политические предпочтения. Нам же, как избирателям и жителям Днепродзержинска интересны только факты.

Вчера я подал соответствующий информационный запрос с целью установить, чем отличился Олег Захорольский как депутат областного совета и какие пункты его предвыборной программы для жителей нашего города были реально выполнены.»

Работу любого депутата любого уровня стоит оценивать не по предвыборным обещаниям, а по реальной работе. В ближайшее время мы узнаем чем живет и как работает на благо общества депутат областного совета Днепропетровщины Олег Захорольский.

«Время требует перемен и качественно новых подходов, — считает Максим Голосной. Для этого нам нужно хотя бы научиться правильно спрашивать, получать нужную информацию, анализировать ее и делать выводы.»

[box type=»info»]Згідно закону «Про статус депутатів місцевих рад» депутат зобов’язаний:
— не рідше одного разу на півріччя інформувати виборців про роботу місцевої ради та її органів, про виконання планів і програм економічного і соціального розвитку, інших місцевих програм, місцевого бюджету, рішень ради і доручень виборців;[/box]

 

[threecol_one]Iнформація про відомості, що містяться в Деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру а також інформація що міститься в звітах про свою діяльність за 2011-2014 рік, депутата Дніпропетровської обласної ради:
— Захорольського Олега Івановича[/threecol_one]
[threecol_two_last]Відповідно до п.6.ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації» — Не належать до інформації з обмеженим доступом відомості, зазначені у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, оформленої за формою і в порядку, що встановлені Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції».
Відповідно до ст.2 ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції»:
— «2. Дія цього Закону та передбачені ним обмеження поширюються на всіх осіб, визначених суб’єктами відповідальності за корупційні правопорушення, у межах, установлених цим Законом.»
Відповідно до підпункту «б» пункту 1 частини першої ст.4 ЗУ «Про засади запобігання і протидії корупції»:
— 1. Суб’єктами відповідальності за корупційні правопорушення є:
б) народні депутати України, депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутати місцевих рад;

Відповідно до «Порядку зберігання документів і використання відомостей, зазначених у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, та відомостей щодо відкриття валютного рахунка в установі банку-нерезидента», затвердженого Постановою КМУ від 11 січня 2012 р. №16:
— «3. Відомості, зазначені в декларації, оформленій за формою і в порядку, що встановлені Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», не належать до інформації з обмеженим доступом, крім відомостей, передбачених абзацом другим частини другої статті 12 зазначеного Закону».

Відповідно до ст.3 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»:
1. Право на доступ до публічної інформації гарантується:
1) обов’язком розпорядників інформації надавати та оприлюднювати інформацію, крім випадків, передбачених законом;
6) юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.

Відповідно до ст.5 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»:
1. Доступ до інформації забезпечується шляхом:
2) надання інформації за запитами на інформацію.

Відповідно до ст.6 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»:
7. Обмеженню доступу підлягає інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.

Відповідно до п.2 ст.19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»:
— Запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.

Прошу надати:
— інформацію про відомості, що містяться в Деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2011-2014 рік
— а також інформація що міститься в звітах про свою діяльність за 2011-2014 рік,
депутата Дніпропетровської обласної ради Захорольського Олега Івановича
[/threecol_two_last]

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. А ему начхать на избирателей,тем более ,что самих избирателей это тоже устраивает,раз не спрашивают с него о проделанной работе,поэтому так и живем.

Добавить комментарий