Домой Власть и политика Политики сделали все? Почему тогда в городе столько проблем?

Политики сделали все? Почему тогда в городе столько проблем?

22
1

Недавно на городском телеканале собрались представители различных политических сил, чтобы рассказать о себе. Часть из них уже была во власти, или и сейчас в ней присутствует.
выборы
Все они постоянно ссылались на поддержку людей, хотя, от выборов к выборам, рейтинг этих политиков только падает. Большую часть программы кандидаты в местные органы власти превозносили свое «Я». Например, житель Днепропетровска Сергей Павлюк постоянно твердил о том сколько он сделал в гуманитарной сфере города. На самом деле хвастаться нечем – в садиках как была нехватка мест, так и осталась, кадровые скандалы в школах продолжаются, а поборы никогда и не прекращались. Александр Черненко постоянно пытался объяснить свои довольно странные идеи о «едином билете на проезд», но так и не смог этого сделать. Игорь Лесничий рассказывал, как он заботился о городе – все делал исключительно за свои средства. Эти три кандидата все время пытались другу напакостить каверзными вопросами. Хотелось бы отметить корректное и адекватное поведение представительниц «Батькивщины» Ефремовой и «Свободы» Залевской.

После просмотра этой передачи может сложиться впечатление, что эти политики сделали для города все – кто за свой счет, кто за бюджетный. Однако в реальности, в какую сферу не ткни, везде проблемы. И еще. Большинство городских политиканов все еще считают нас «лохторатом», который будет верить нелепым обещаниям и забудет о их прошлых делишкках.

Е. Сергеев

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. пані та панове, члени та прихильники ВО «Свобода» з м. Кам’янське

    Я страшенно обурений діями міської, м. Кам’янське, організації ВО «Свобода»! Яка від індивідуальних крадіжок її членів перейшла до крадіжки організацією!
    Хто дозволяв використати, з метою реклами представників міської організації партії, мою інтелектуальну власність? А саме: фотографію, яка належить ОСОБИСТО МЕНІ (додано)? Партійці згадали про колгоспи? Де «все вокруг колхозное, все вокруг – мое»? Прокинтесь, товариство! КОЛГОСПИ ВЖЕ ДАВНО ЗАКІНЧИЛИСЬ!
    Та – не знаю, кого за це лаять: чи Вас, пане О. Замковий, чи – Вашого ставленика – О. Залєвського. Усі ж знають, що його ніхто не обирав очільником міської організації. Ви, всупереч Статуту партії, його призначили! І ось – деякі його досягнення:
    — розігнав міську організацію, звідки вийшли усі розумні люди (останній – В. Пархомчук)
    — виставив себе на загальне посміховисько, подавши свою кандидатуру на посаду мера 250-титисячного міста.
    Та про усі «художества» О. Залєвського розмова – попереду! А зараз я вимагаю від ВО «Свобода» компенсації! (Тим більше, що гроші у партії є: он скільки білбордів розставили по місту!
    Та – не собі: мені від ВО «Свобода» нічого не потрібно: я два з половиною роки працював на партію безкоштовно! Зокрема, приймав участь в усіх заходах, починаючи від 22.01.2012 р. І тут (на фото), і у Києві, (у т. ч. – біля 223-ї виборчої дільниці, на фото.), і у Харкові (на фото).
    Але – у мене є приятель, козак Шабля, 45 років (на фото, Холодний Яр, 2014 р. У папасі). Що був на 4-й барикаді Майдану з самого початку і до кінця. А ще – був дуже побитий під Радою у лютому 2014 р. Та – вчасно не полікувався, тому зараз має проблеми зі здоров’ям. І у його дочки – теж зараз проблеми зі здоров’ям.
    У мене є № його картки, з Приватбанку. І я йому надаю посильну допомогу. Наполягаю, щоб і міська, м. Кам’янське, організація ВО «Свобода» теж надала йому матеріальну допомогу! У рамках волонтерського руху, як допомогу патріоту України, який її потребує.
    Це можна зробити через п. Миколу Кривенка: ми разом підійдемо до банкомату, я наберу Шаблю, п. Микола поспілкується з ним по телефону, а потім – зкине Шаблі невеличку — в порівнянні з вартістю білбордів
    – суму. Ну там, гривень 200-300…

    Екс-Головний конструктор Д-КР «Зоря», В-ПК України, екс-працівник управління захисту інформації, Департаменту
    інформатизації Національного банку України, а нині – ветеран праці, козак
    Війська Запорозького Низового, та, кажуть, герой Майдану — О. В. Скорик

Добавить комментарий