Домой Новости города Лісничий сховав свою декларацію

Лісничий сховав свою декларацію

22
2
лесничий

Виборці повинні знати все про потенційних кандидатів, які претендують на владу. Тільки відкриті та прозорі кандидати мають право бути допущеними до виборів. І головне завдання громадських активістів було і є — не дати в черговий раз обманути виборців, бо сьогодні ми не маємо права на помилку.

07.08.2015 року громадській активіст Максим Голосний згідно ЗУ «Про доступ до публічної інформації» направив інформаційний запит на ім’я Станіслава Сафронова. В своєму запиті він вимагав надати інформацію про майно, доходи та зобов’язання фінансового характеру депутата міської ради Ігоря Лісничього.

Як повідомив Максим Голосний, 16.08 він отримав відповідь за підписом секретаря міської ради О.О. Плахотніка, який повідомляв, що запитувана Голосним інформація у міській раді відсутня, та запит згідно чинного законодавства направлено розпоряднику інформації Ігорю Лісничьому.

Максим Голосний: «Станом на 31.08.2015 року термін для надання запитуваної інформації вичерпано. Тому згідно чинного законодавства, я відвідав прокуратуру міста Дніпродзержинськ та побувавши на прийомі у прокурора міста, особисто здав відповідну заяву про притягнення Ігоря Лісничього до відповідальності.»

Голосний обіцяє інформувати громадськість з приводу цього випадку. Що такого є в деклараціях депутата і чому вони не надавалися до міської ради відповідно до закону?

Нагадаємо, що раніше Максим Голосний також запитував та безперешкодно отримав таку саму інформацію стосовно секретаря міської ради Плахотніка та першого заступника міського голови Андрія Бєлоусова.

2 КОММЕНТАРИИ

  1. А как иначе. пускай останется загадкой откуда у бывшего «честного милиционера» столько денег на дорогие авто, покупку развлекательно комплекса Плазма или как сейчас Океан, создание благотворительного фонда и так далее. Не уж то накопил за время работы в милиции

Добавить комментарий