Домой Новости города «Правий Сектор» розпочинає боротьбу з корупціонерами

«Правий Сектор» розпочинає боротьбу з корупціонерами

9
1

На підтвердження своєї принципової позиції «Правий Сектор» розпочинає боротьбу з корупціонерами та злочинцями на місцях. Першими кроками в роботі місцевого осередку Правого сектора стануть інформаційні запити на отримання інформації, яка міститься в податкових деклараціях місцевих депутатів, правоохоронців всіх рівнів, суддів та працівників міської ради. В першу чергу інформаційні запити отримають всі ті, хто вже розпочав боротьбу за крісло секретаря та мера міста.

«Правий сектор» хоче з’ясувати яка різниця між тими, хто зараз при владі і тими, хто туди рветься. За результатами кількості і якості відповідей будуть сформовані так звані «ЧОРНІ СПИСКИ «ПРАВОГО СЕКТОРУ». За нашими даними це новий масштабний національний проект в рамках кроків до реальної люстрації та докорінних змін в Україні. Дуже цікаво, що цей проект стартує саме з нашої області та нашого міста. Нагадаємо, що лідер «Правого Сектору» — Дмитро Ярош родом саме з нашого міста. Також до нас потрапив ймовірний перелік осіб з Дніпродзержинська, яким будуть направленні відповідні запити.

Особи, на яких надходить найбільша кількість скарг від мешканців Дніпродзержинська:
1. Царьов О.А. (з усіма помічниками)
2. Гузенко К.О (з усіма помічниками)
3. Решетілов В.А. (та всі районні прокурори)
4. Сафронов С.О.
5. Губа Т.П.
6. Судді Заводського районного суду м. Дніпродзержинськ
7. Начальник заводського РВ м. Дніпродзержинськ

Депутати міської ради
1. Купрій В.М
2. Туробойський І.Т.
3. Лісничий І.С.
4. Савенко А.С.
5. Коробочка О.М.
6. Демошенко С.В.
7. Хитров А.М.

Слід розуміти, що це перша черга, яка потрапила до нас у чорновому форматі. Крім того, «Правий Сектор» продовжує мобілізацію, та запрошує усіх не байдужих до конструктивного діалогу. Для запису звертатись за телефоном 068 554 33 98

1 КОММЕНТАРИЙ

Добавить комментарий