Домой Новости города ПОЗИЦІЯ ПРАВОГО СЕКТОРУ У НАШОМУ МІСТІ

ПОЗИЦІЯ ПРАВОГО СЕКТОРУ У НАШОМУ МІСТІ

11
1

1. ПЕРЕВИБОРИ ДЕПУТАТІВ МІСЬКОЇ РАДИ ТА МЕРА МІСТА  ( 100% люстрація)

2. ТОТАЛЬНИЙправий сектор 1 ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ ЗА ВСІМА ГІЛКАМИ ВЛАДИ (влада не повинна ухвалювати антинародні рішення)

3. МАКСИМАЛЬНА ВІДКРИТІСТЬ ТА ПРОЗОРІСТЬ ВЛАДИ, ТА ПОСАДОВЦІВ УСІХ РІВНІВ.

4. ПЕРЕГЛЯД МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ НА 2014 РІК. ЗРОБИТИ ЙОГО БІЛЬШ СОЦІАЛЬНИМ. НАПРАВИТИ ПЕРЕВАЖНУ БІЛЬШІСТЬ КОШТІВ НА РОЗВИТОК МЕДИЦИНИ, ПІДТРИМКУ СОЦІАЛЬНИХ ІНІЦИАТИВ ТА РОЗБУДОВУ ІНФРАСТРУКТУРИ МІСТА.

5. ТЕРМІНОВО І ЖОРСТКО, РАЗ І НА ЗАВЖДИ ВИРІШИТИ ПИТАННЯ МІСЬКИХ КЛАДОВИЩ. ПРИПИНИТИ НЕЗАКОННІ ПОБОРИ НА ВСІХ КЛАДОВИЩАХ НАШОГО МІСТА, ТА ІНІЦІЮВАТИ ПРИТЯГНЕННЯ ВСІХ ПРИЧЕТНИХ ОСІБ ДО КРИМІНАЛЬНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ.

Перший етап першочергових змін у нашому місті можливий лише за умови тотальної люстрації в правоохоронних органах та в органах судової влади. Саме корумповані судді та корумповані правоохоронці забезпечують стабільне і безкарне розкрадання бюджетних коштів. Саме народ має визначати вектор розвитку нашого міста. Настав час змін. Ми закликаємо усіх небайдужих городян прийняти участь у формуванні якісно нового суспільства та якісно нових відносин між владою та народом.

Лідер місцевого осередку,
Крамаренко В.В. ( М.Т 0673179625 )

[box type=»alert»]

Заява Правого сектору

Правий сектор заявляє про продовження боротьби зі злочинним режимом. Ми усвідомлюємо, що органи влади в Києві це лише вершина айсбергу. Існує велика кількість підприємств та установ, котрі не просто вимушено підтримували, а на яких базувався бандитський режим. Ми розпочинаємо боротьбу з такими підприємствами. Боротьба полягатиме НЕ В ЗНИЩЕННІ ЧИ ПСУВАННІ МАЙНА, а в УНЕМОЖЛИВЛЕННІ РОБОТИ таких підприємств, розслідуванні їх діяльності Прокуратурою, та поверненні незаконно привласненого майна.

Ми розпочинаємо з боротьби з банками 28-річного мільярдера Курченко, через які відмивались кошти «Сім’ї». Відсьогодні не працюватимуть електронні платежі банку Брокбізнесбанк. При цьому, всі інші служби та системи банку мають працювати в штатному режимі, приміщення ми не блокуємо. Ми наголошуємо, що Правий сектор не грабує, не мародерствує, та не привласнює жодної копійки. Ми лише УНЕМОЖЛИВЛЮЄМО електронні платежі цієї установи.

Отже, всі вкладники мають чудову можливість прийти до відділення та зняти всі свої депозити, якщо вони ще не були розкрадені власником чи керівництвом банку.

В разі, якщо коштів буде недостатньо для зняття депозитів всім вкладникам, ми звернемось до Генеральної Прокуратури України з вимогою розслідування використання коштів вкладників та мільярдів гривень отриманих від Національного Банку України протягом останніх місяців нібито під рефінансування банку.
Ми не зупинимось, допоки не очистимо Україну від бандитів, корупційних схем, «зливання бюджету» та інших узаконених владою Януковича злочинів Державного масштабу.

[/box]

 

1 КОММЕНТАРИЙ

  1. […] «Правий сектор» хоче з’ясувати яка різниця між тими, хто зараз при владі і тими, хто туди рветься. За результатами кількості і якості відповідей будуть сформовані так звані «ЧОРНІ СПИСКИ «ПРАВОГО СЕКТОРУ». За нашими даними це новий масштабний національний проект в рамках кроків до реальної люстрації та докорінних змін в Україні. Дуже цікаво, що цей проект стартує саме з нашої області та нашого міста. Нагадаємо, що лідер «Правого Сектору» — Дмитро Ярош родом саме з нашого міста. Також до нас потрапив ймовірний перелік осіб з Дніпродзержинська, яким будуть направленні відповідні запити. […]

Добавить комментарий