Домой Новости города Голосний: «З ними не домовлятися треба, а саджати»

Голосний: «З ними не домовлятися треба, а саджати»

2
4

Відчуваючи, що ситуація змінюється, прокурор міста Решетілов вирішив підлаштуватися під вимоги часу та вкотре спробувати зберегти своє крісло. Для цього він навіть зробив перший крок на зустріч опозиційним політичним силам, а саме  — призначив зустріч представникам «Правого Сектору» та місцевого осередку ВО Прокурор города Днепродзержинск Решетилов«Свобода» у себе в кабінеті. Зустріч відбулася 11 березня 2014 року о 17:00 в приміщені міської прокуратури. Представники місцевої «СВОБОДИ» прийшли з численними вимогами та пропозиціями. Представники «Правого Сектору» більше слухали, аніж розмовляли. Прокурор міста висловив готовність до боротьби на всіх напрямках з усіма правопорушеннями, які зазначали присутні. В цілому все це можна назвати першою спробою відкритого діалогу між старими наглядачами за законністю та представниками нових політичних сил.

Максим Голосний прокоментував цю історичну зустріч так: «Все це дійсно позитивні тенденції, але є одна суттєва перешкода. Я не зовсім розумію, навіщо вести діалог з людиною, яка одна з найперших у нашому місті повинна підпадати під люстрацію і під особисту кримінальну відповідальність за свої злочини. Вести перемовини і домовлятися про щось з Решетіловим — це те саме, що тиснути руку Януковичу і домовлятися з ним про краще життя по старих правилах. Я вважаю, що місце прокурора нашого міста за гратами. Вчора я відправив заяву про вчинене кримінальне правопорушення на ім’я нового генерального прокурора України. Я очікую адекватної реакції. Тому як впевнений, що перед законом усі рівні, і моя заява це в якомусь сенсі перший екзамен для представників нової влади, які очолили обласну прокуратуру.»

[box type=»info»]

Виконуючому обов’язки
Генерального прокурора України
Махніцькому О.І.

Голосного Максима Ігоревича
Дніпропетровська область
Петриківський район,
с. Єлизаветівка, вул.. Шевченка
буд. № 51

ЗАЯВА

(про вчинене кримінальне правопорушення)

18.11.2013 Заводський районний суд м. Дніпродзержинська задовольнив мою скаргу на бездіяльність прокурора міста Дніпродзержинська Решетілова В.А., та зобов’язав його внести відомості про кримінальне правопорушення викладені у моїй заяві про вчинене кримінальне правопорушення від 15.10.2013 до ЄРДР. Станом на сьогодні прокурор продовжує ігнорувати ухвалу суду яка вступає в силу негайно та не підлягає оскарженню. З цього приводу я особисто був на прийомі у прокурора міста Дніпродзержинськ Решетілова В.А. Але, прокурор міста Дніпродзержинськ свідомо продовжує відмовлятися виконувати ухвалу суду від 18.11.2013 та навмисно не вносить відомості викладені у моїй заяві від 15.10.2013 до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вважаю, що за даних обставин в діях прокурора міста Дніпродзержинськ є ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст. 382 КК України.

ПРОШУ:

Відомості викладені у моїй заяві внести до Єдиного реєстру досудових рішень, та негайно розпочати досудове розслідування.

Додаток:
Ухвала Заводського районного суду м. Дніпродзержинська від 18.11.2013 року

10.03.2014 Голосний М.І

[/box]

«Все тільки починається і боротьба за краще майбутнє триває до тих пір, доти кожен не понесе персональної відповідальності за свої злочинні дії під час режиму Януковича. МИ не повинні давати жодних гарантій безпеки для злочинців та корумпованих можновладців. Ніяких переговорів з перевертнями у погонах», — зазначив Максим Голосний.

4 КОММЕНТАРИИ

  1. Ну пишить вже всю правду!!! Залевський передав компромат на Лєсничього. Він радився із прокурором про те, як краще відкрити кримінальну справу. Свобода спробує порушити кримінальну справу за сепаратизм. Це банальна клоунада, Туробойський фінансує боротьбу місцевої свободи з Лесничим. Ціна питання 10 000 у.е. НЕ за це стояли люди на майдані, аби зараз ми ставали свідками єврейських гойдалок. нагадаю, що у Туробойського син в ПР а сам він керує місцевою «батьківщиною». І при цьому обидва працюють у «ПРИВАТІ» Коломойського. Удар прагне фінансів для себе від Леснічього. Банальна ситуація, поділ шкури не вбитого звіра, в стиля » три хохла — чьотири гетьмана».

  2. Ну для начала, это Куприй давал Решетилову гарантии личной безопасности на последней сессии. Он обещал Владимиру Анатольевичу решить вопрос с Голосным и с местной свободой. Владимир Анатольевич поверил, а зря. Потому как с Голосным реально никто не решает еще со врмен Вилкула. Если с местными политиканами еще и можно порешать, то с Голосным не факт. Ну, а то, что Свобода против Лесничего, это все знают. Свобода будет выбирать между деньгами Туробойского и сказками Куприя. ( детали разговора между Куприем и Решетиловым зафиксированы на сайте Димы Брежнева)

  3. А кого интересует коментарий этого не адекватного и брехливого голосного?

Добавить комментарий