Домой Новости города Депутати Дніпродзержинської міської ради хочуть стабiльностi

Депутати Дніпродзержинської міської ради хочуть стабiльностi

24
0

«Місто Дніпродзержинськ – одне з провідних індустріальних міст України. Наша позиція: промисловість повинна працювати, робітники – отримувати заробітну платню, пенсіонери – отримувати пенсії, громадяни України повинні бути соціально захищеними. Все це можливо лише за умови політичної стабільності в державі!» — говориться у зверненнi до президента…

У ВІДПОВІДЬ, ПЕРЕСІЧНІ ГРОМАДЯНИ МІСТА ЗВЕРНУЛИСЬ ДО СВОЇХ ДЕПУТАТІВ З ТАКИМ ПОВІДОМЛЕННЯМ:

Бездарні депутати Дніпродзержинської міської ради черговий раз знехтували народом, підтримавши кривавий режим Якуновича та його силові методи.

Переважна більшість місцевих депутатів, які на протязі останніх років змагалися в безкарності поміж собою, та «раболєпії» перед культом Вілкула молодшого, знову продемонстрували своє блюзнірство. Коли повстає ціла країна, коли народ прагне скинути кайдани кримінальної окупації, ці застарілі пройдисвіти продовжують дбати лише про свій власний добробут та про ілюзію вертикалі влади. Кожному з них є що втрачати: кому центральний універмаг, кому ресторан на березі «голубого озера» під ширмою «демократів», кому торгівельні мережі, кому точки прийому металобрухту та тотальний контроль за кладовищами. У кожного є свій маленький клаптик родинного бізнесу, який він відірвав у буремні 90-ти від нашого Дніпродзержинська.

dndz депутати1

Чим запам’яталися нам ці маргінали зі значками депутатів місцевої ради? За їх каденції наші діти падали у люки, потерпали від свавілля правоохоронців та представників продажної Феміди. Розповсюдження наркотиків сягнуло критичних показників, стрімке зубожіння населення настільки очевидно, що його просто неможливо не помічати.

Вбиті автошляхи та обшарпані фасади — ось символи добробуту для кожного від партії влади та її прибічників. При всьому при цьому на рахунках мера міста мільйонні статки, також як і першого віце мера нашого міста. Переважна більшість жебракує, вчителі, лікарі, практично вся соцсфера. А ці перевертні, які засіли у міськраді одне виписують собі премії та різноманітні незаконні дотації та пільги. Всі ці дії мають місце у нашому житті лише під пильним оком правоохоронців.

За найменшої нагоди представники партії кривавого режиму та представники силових підрозділів обмінюються різного роду відзнаками та винагородами. Так було за часів Олега Плачкова, так є і зараз за часів нового очильника міської міліції. На додачу до цього, у нас є ще два народні обранці: один колишній правоохоронець, який був причетний до торгівлі дітьми, другий російський запроданець, який тільки роздає обіцянки та фотографується з представниками беркуту. Обидва народні обранці драли руки, аж підстрибували за нові репресивні закони, які намагався і намагається запровадити «дядя Вітя».

Всій цій сволоті байдуже на нас з вами, головне, щоб в їх родинах був добробут і злагода. А інші їм просто заважають безкарно красти і наживатися на народних здобутках. Тому як казав «дядя вітя» Україна для людей! Але для своїх людей, до числа якого ми не належимо.

Як відсторонити від влади маргіналів, які загнали наше місто у глухий кут? Як не допустити розгулу криміналу під час політичної нестабільності у місті, та як забезпечити максимально можливий спокій та злагоду — ось наші основні завдання. Усі більш-менш пристойні думки не соромтеся викладати на єдиний дійсно опозиційний сайт у вигляді коментарів. Саме від нас залежить яким буде наше місто під час найскрутнішої економічної та політичної кризи у нашому суспільстві.

Не виключаю, що вихід буде знайдено через націоналізацію та перерозподіл надприбутків посіпак злочинного режиму усіх рівнів. Та на додачу ми добре знаємо, де ховають свої радощі життя чиновники міської ради. Не займе багато часу знайти «скромні будиночки» та непримітні автівки наших місцевих депутатів та псевдо опозиціонерів. Над цим варто подумати саме зараз шановні Дніпродзержинці.

Орест Позашлюбний

Добавить комментарий