Домой Власть и политика Відкритий лист Дмитру Ярошу (вiдео)

Відкритий лист Дмитру Ярошу (вiдео)

32
2

Народному депутату України Дмитру Ярошу;
До відома голові Дніпропетровської обласної державної адміністрації;
Народному депутату по 29 одномандатному виборчому округу Віталію Купрію

Голосного Максима Ігоревича, Дніпропетровська область, Петриківський район, с. Єлизаветівка

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Шановний Дмитро Анатолійович, прошу провести ретельну перевірку та взяти на особистий контроль дії Ваших підлеглих стосовно можливого мародерства, до якого вони можуть бути причетними в Дніпропетровській області Петириківського району. Декілька днів тому я отримав інформацію про те, що ваші однопартійці Вінар та Крамаренко, спільно з мером міста Дніпродзержинськ Сафроновим, директором комунального підприємства «Дніпродзержинський міськводоканал» Хітровим та співробітником Дніпродзержинського міського управління СБУ Чьорним займаються мародерством під прикриттям АТО. В результаті їхніх спільних дій фактично розкрадено величезну кількість металевих конструкцій, які станом на сьогодні є безхозними і які фактично потрібно було брати на баланс місцевим органам самоврядування з подальшою їх реалізацією по встановленій законом процедурі. Всі вище перелічені особи за отриманою інформацією були причетні до незаконного демонтажу металевих конструкцій, а саме — за попередньою змовою викопали кілька десятків кілометрів металевої труби яка знаходиться обабіч авто дороги в напрямку з м. Дніпродзержинськ на м. Полтава.

З метою перевірки цієї інформації, я виїхав на місце для з’ясування усіх обставин (фото). Мені вдалося поспілкуватися на умовах анонімності з представниками місцевих правоохоронних органів, які не одноразово виїжджали на місце події за повідомленнями небайдужих громадян. Правоохоронці повідомили, що на вказаній ділянці працювала техніка «Петриківського райкомунгоспу» та підприємств з міста Дніпродзержинськ, під постійною охороною осіб, які представлялися представниками «Правого Сектору» міста Дніпродзержинськ. Практично завжди на місце виїжджав громадянин, який представлявся як голова Дніпродзержинського «ПС» Валерій Крамаренко на прізвисько «КРАМАР», або «Валєра КАМІНЬ», який повідомляв правоохоронцям, що все погоджено на найвищому рівні і це все це ніщо інше, як допомога на АТО.

Після цих розмов на мобільний телефон правоохоронців телефонував невідомий громадянин, який представлявся співробітником Дніпродзержинського СБУ Чьорним. Який пояснював, що заважаючи «ПС» міліція заважає СБУ. Все це зрозуміло, але практично всі роботи велися в нічний час і дзвінки від співробітників СБУ зводилися до пропозицій дотримуватися тиші і не розголошувати факт мародерства. Мовляв, все погоджено, цієї труби офіційно не існує і поки її ніхто не узяв на баланс, нам як найшвидше потрібно її викопати. Я вже не кажу про проект демонтажу металевих конструкцій та про дозвіл на початок робіт та про погодження з усіма необхідними інстанціями.
[wzslider lightbox=»true»]
Така відчайдушна нічна робота призвела до того, що техніка пошкодила електричні кабелі, які проходили під землею і фактично постачали електроенергію на бази відпочинку, які розташовані уздовж берега річки Дніпро, та каналізаційну трубу одного з підприємств. В результаті чого утворилося штучне озеро з нечистот, яке постійно наповнюється. Цього мародерам виявилося замало і вони вирішили розкурочити покинуту артезіанську свердловину почали розривати її екскаватором, в результаті чого екскаватор затонув. На сьогодні ми маємо десятки кілометрів розритою труби, більшу частину якої вкрадено, здано як металобрухт та поділено між усіма зацікавленими особами. Частину труби кинуто просто тому що техніка, якою здійснювали демонтаж, затонула. Прошу ретельно розібратися та провести детальний аудіт з приводу того, скільки викопано металевих конструкцій, скільки коштів отримано і скільки справді надійшло по лінії вашої організації на допомогу бійцям АТО.

За попередньою інформацією не виключено, що затонулий екскаватор належить Едуарду Чупілко, який працює виключно на замовлення громадянина Сафронова ще з часів правління режиму Януковича. Представники «ПС» здійснювали нагляд та вирішували усі питання з місцевими правоохоронцями за допомогою співробітників СБУ за певну частку від демонтованого.

10.12.2014 в 17-00: в телефонному режимі мені вдалося поспілкуватися з представником «ПС» Валерієм Крамаренко з приводу вище викладеного. Не відразу, але все ж таки він визнав свою причетність до демонтажу металевих конструкцій, але він зазначив, що на сьогодні він практично нічого не отримав на АТО, потому як у тих хто риє, виникають постійні проблеми. Він зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, що ця труба буде демонтована і всі кошти підуть на підтримку хлопців в АТО.

Сподіваюся на відповідь та об’єктивні результати внутрішнього розслідування з вище викладених фактів.

Голосний М. І.

P.S. Ростислав Вінар — голова «ПС» у Дніпропетровській області. Валерій Крамаренко — голова «ПС» у місті Дніпродзержинську.

2 КОММЕНТАРИИ

  1. Этот Черный СБУ-ушник то коррупционного ректора Коробочку покрывает,то трубы,сплетник и баба базарная….

Добавить комментарий