Домой Власть и политика Как готовят школы Каменского к новому учебному году

Как готовят школы Каменского к новому учебному году

20
0

По информации пресс-службы Каменского городского совета:

«Весь минулий навчальний рік більшість дітей Кам’янського вчилася очно. Наше місто одне з небагатьох в Україні, де у дітей була можливість здобувати знання безпосередньо в школі, а не онлайн.

Це результат згуртованої роботи міської влади, вчителів та батьків, які облаштували бомбосховища та тимчасові укриття, встановили системи вентиляції, провели освітлення, виконали інші безпекові заходи.

18 липня мер Кам’янського Андрій Білоусов разом з начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем здійснили об’їзд закладами освіти на предмет підготовки до наступного навчального року. Також перевірили пункти незламності, які діють в закладах освіти.

«В наступному навчальному році в пріоритеті – очна форма навчання. Для цього виділили кошти з міського бюджету на виконання ремонтів в школах, додаткове облаштування укриттів, продовження робіт з модернізації систем пожежної сигналізації.
У разі потреби всі наші пункти незламності готові в будь-який момент приймати мешканців. Вони забезпечені всім необхідним: генераторами, тепловими гарматами, запасами паливно-мастильних матеріалів, продуктами харчування, медикаментами, засобами особистої гігієни, резервом питної та технічної води. Розуміємо всі виклики сьогодення, працюємо, піклуємося про дітей та наближаємо Перемогу.
Незламність – в характері Кам’янського!» – сказав Андрій Білоусов.

На сьогоднішній день в закладах освіти Кам’янського навчаються близько 25 000 дітей, 6000 з них – діти дошкільного віку».

Добавить комментарий