Домой Новости города Мэрия не может влиять на «Крону»

Мэрия не может влиять на «Крону»

191
3

Жилищно–коммунальная контора «Крона» игнорирует не только условия договора с жителями Левого берега, но еще и прямые указания мэрии. Однако, власть боится признать, что потеряла рычаги давления на недобросовестных предпринимателей.

Городской голова Андрей Белоусов недавно сообщил, что ЖЭКи предоставили ему фейковые отчеты по расчистке внутриквартальных дорог и тротуаров. Мэр пригрозил им штрафами и дополнительными проверками. Однако, ровным счетом, ничего не произошло. «Крона» не почистила ни одну дорогу на вверенном ей Левом берегу. Более того, даже не во все подъезды можно свободно зайти. Звонить или идти на прием к начальству коммунальщиков нет смысла, так как там сидят наглые чинуши, которые уверены в своей безнаказанности.

Сейчас потеплело и снег начал таять. Одновременно, потекли крыши. За последние 5 лет «Крона» самостоятельно не отремонтирована ни одной кровли. Лишь иногда они присылали своих работников, а все материалы покупали сами жильцы. Но если судить по отчетам «Кроны» в мэрию, то выходит, что они практически беспрерывно латают крыши.

Проблема в том, что хозяева «Кроны» (отец и сын Туробойские), благодаря своим деньгам, всегда находятся в близком окружении руководства города. Если раньше они вели свои дела с Сафроновым, то теперь примкнули к госпоже Шкуренко из БПП. В обмен на финансирование избирательной компании, они снова получили мандат безнаказанности для «Кроны».

3 КОММЕНТАРИИ

  1. ТАРИФ 2008 РОКУ ОСВОЄНО В ПОВНОМУ ОБСЯЗІ!
    ТОВ «Крона-Сервіс 1,2,3,4» за невеликий період діяльності, з 01.06.2015 р. по 31.12.2015 р., реалізовано поставлені завдання та досягнуто певних успіхів на скільки дозволяв діючий з 2008 р. тариф плати за утримання житла та прибудинкової території, а саме виконано ремонти:
    — м’якої покрівлі — 11446,8 м2 в тому числі 9270,88 м2 з матеріалів мешканців , але робота за рахунок ТОВ «Крона-Сервіс 1,2,3,4»
    — шиферної покрівлі – 986,8 м2
    — черепичної покрівлі – 875,42 м2
    — між панельних швів – 1245,7 мп. в тому числі 712 мп. з матеріалів мешканців , але робота за рахунок ТОВ «Крона-Сервіс 1,2,3,4»;
    — під’їздів — 38 один. , 20 вхідних груп.
    — замінено систем водопостачання – 130 мп. та 35 шт. муфтової арматури
    — замінено систем водовідведення – 228 мп.
    — замінено систем теплопостачання – 259 мп. та 151 шт. муфтової арматури
    При цьому, цілодобово до послуг споживачів були і є аварійно – диспетчерські служби, якими локалізовано понад 8400 заявок мешканців.
    Новий рік розпочався для Товариств з деяких труднощів зими: снігопадів…
    Проте, вже з перших засніжених днів, 18.01.16 р., двірники приступили до розчищення та посипка піщаною сумішшю вхідних груп під’їздів та тротуарних доріжок, щодня для очистки від снігу внутрішньо квартальних доріг працювало 1- 3 одиниці снігоприбиральної техніки в день. Враховуючи жахливий стан внутрішньо квартальних доріг, снігоприбиральна техніка була не в змозі глибоко, до асфальтного покриття, очистити дороги від сніжного покрову!!! Проте, вже за п’ять днів , станом на 22.01.16 г. , Товариствами було розчищено всі, без виключення, входи до під’їздів, всі пішохідні доріжки, під’їзди до точки збору твердих побутових відходів . Не побачити та не почути працюючі у дворах лівобережжя та м. Дніпробуд екскаватори та двірників у жовтих жилетах Товариств під час снігопадів було не можливо! Тобто у статті «Мэрия не может влиять на «Крону»» — необ’єктивність та відвертий наклеп !!! Невже так важливо автору образити такий працьовитий колектив (а правда в тому , що краще ніж ТОВ «Крона-Сервіс 1,2,3,4» ніхто не утримує житловий фонд та прибудинкову територію у нашому місті). Особисті амбіції автором мабуть ставляться « на перше місце»!
    До відома: ТОВ «Крона-Сервіс 1,2,3,4» зобов’язані надавати житлові послуги саме в межах діючого тарифу та затвердженої періодичності, що Товариствами і виконуються, не зважаючи на те, що тариф плати з утримання житла та прибудинкової території був справедливим лише у 2008 р.(!) і до цього часу дуже знецінився та й боржники квартирної плати значно підривають економічний стан підприємства.

  2. Люди!!!!!Створюйте ОСББ i нiяка Крона вам не потрiбна!!!!!Скiльки можна iх кормити?Самi будете власниками i буде у вас все гаразд!!!!!!Тiльки дурень цього на розумiе!!!!!!Все в наших руках !!!!!Двое -трое активних людей i все у вас выйде!!!!Створюемо асоцiацiюОСББ!!!!Якщо самим тяжко!!!Допоможемо!!!У Луцьку 163 ОСББ,а у нас в мicтi змоiм ОСББ всього 6 !!!!А iнформацiю про ОСББ знае председатель любого мiкрорайону!!Звертайтесь!!!!!!Хай щастить!!!

  3. Я бы эту «Крону» ….. ……!!!! Крыша как решето — после каждого дождя по три-четыре ведра воды выливаем. По графику, составленному самими п….сами, ремонт кровли должен быть произведен в апреле 2016 года. Со слов начальника: «Мы можем вам отремонтировать 1.5 м2 кровли, по расценкам 2008 года, покупайте материалы сами, а мы поклеим.» Ссссуки!!! Только ОСББ спасет. Уже занимаемся организацией.

Добавить комментарий