Домой Новости города Депутат объяснил историю с его «поисками»

Депутат объяснил историю с его «поисками»

78
0

Недавно мы сообщали, что жители города не могут найти своего депутата для решения насущных проблем. Этим депутатом был Александр Олянюк. Депутат рассказал о данной истории и даже назвал своего «недруга», который пытается его дискредитировать.

«Мешканці будинку по вулиці б-р.Будівельників 7 не можуть знайти свого депутата і не разу його не бачили на своєму окрузі. Люди навіть його не знають незважаючи на те, що він балотувався на цьому окрузі. Протікання даху після недавнього зливи закінчилося затокою з 9 по 6 поверх. Незважаючи на неодноразові звернення в ЖЕК «Крона» проблема не вирішувалася. За допомогою мешканці звернулися до депутата від ПП «Об’єднання Самопоміч» Олянюка Олександра. В рамках своїх повноважень депутат надав необхідну допомогу, а також запропонував скористатися безкоштовною юридичною консультацією, яку надає «Об’єднання« Самопоміч», для захисту своїх прав.

Депутатом, якого не можуть знайти виявився однопартієць Пучкіна Д.М представник «Батьківщини» Міршавка Сергій Іванович. Цікавим є той факт що Пучкін організував цілу компанію по дискредитації Олянюка Олександра, а через відсутність приводів для критики поширював брехливу інформацію про те, що депутат нібито не буває на окрузі і нічого не робить. Як то кажуть, в своєму оці колоди не помічаємо, а в чужому смітинку бачимо» — сообщает депутат Олянюк.

Добавить комментарий