Домой Новости региона «Євромайдан» у Дніпропетровську

«Євромайдан» у Дніпропетровську

4
0

Кілька сотень прихильників євроінтеграції збираються сьогодні опівдні на Європейській площі Дніпропетровська. Кількість їх збільшується щохвилини.

Вийти на «Евромайдан» зголошуються люди після заклику у соцмережах. Про готовність підтримати європейські сподівання городян заявили місцеві організації «Свободи», «Демократів» та інших політичних сил.

Нагадаємо , що вчора ввечері в столиці на Майдані Незалежності люди зібрались на «евромайдан». Цьому передувала відмова Кабінету Міністрів України продовжити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з ЄС.

Символічно, що Євромайдан розпочався саме 22 листопада, у День Свободи — саме той день, у який 9 років тому на Майдані Незалежності у Києві з’явилися перші намети й розпочалася Помаранчева революція.

Вслід за київським Євромайдани стихійно почали виникати й у інших містах. Зокрема люди вийшли на центральні площі Львова, Луцька та Івано-Франківська.

Небайдужі до згортання процесу євроінтеграції українці планують виходити на майдани у Рівному, Житомирі, Чернівцях, Одесі, Донецьку та інших містах.

Добавить комментарий