«УДАР»: Такі вибори визнавати не можна

В партії "УДАР" розглядають можливість проведення з'їзду партії та ухвалення рішення про відмову від партійного виборчого списку і висуванців, які перемогли у мажоритарних округах, та невизнання парламентських виборів, - Про це заявив заступник голови «УДАРу», керівник виборчого штабу партії Віталій Ковальчук.

13
1

«Влада перетворила встановлення результатів цих виборів на фарс, небачений за своїм цинізмом. Волевиявлення людей повністю зневажають і відкрито ним нехтують. Таким чином, склад парламенту, який сьогодні намагаються протягнути, не відображатиме настроїв і запиту громадян. Ми йшли в парламент, щоб працювати, тому не братимемо участі у перетворенні Верховної Ради на декоративний орган Партії регіонів», — підкреслив Ковальчук.

Партия обращается к международным институтам и правительствам демократических стран с призывом не признавать выборы в Украине демократическими и свободными и ввести персональные санкции против лиц, виновных в искажении волеизъявления граждан — «от президента Януковича до должностных лиц избирательных комиссий, судей и всех причастных к незаконным действиям во время выборов».

 «УДАР» также призывает ВО «Батькивщина», партию «Свобода» и демократических мажоритарных кандидатов выработать общую позицию для разрешения политического кризиса и согласования плана действий, пишет Украинская правда.

А всех граждан партия призывает присоединиться к акции оппозиционных сил в понедельник в 10:00 возле ЦИК. 
выборы

1 КОММЕНТАРИЙ

Добавить комментарий