Домой Новости города Піраміда МММ-2011 обвалилася?

Піраміда МММ-2011 обвалилася?

16
3

У всіх філіях фінансової піраміди МММ-2011, заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати внесків.

Як повідомляють «десятники» й «сотники» даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди, пише сайт «Юрист онлайн«.

У терміновому порядку припиняють свою роботу офіси й осередки системи МММ-2011, уся готівка, яка зберігалася в офісах представництв МММ-2011, у терміновому порядку була вивезена в невідомому напрямку, карткові рахунки обнулені й заблоковані.

Як повідомляють самі учасники системи, зв’язок із так званими «десятниками» й «сотниками» системи повністю втрачений, виплати справді припинені. У випадку, коли все ж таки вдається зв’язатися з адміністраторами піраміди, вкладники отримують однакову відповідь «Піраміда обвалилася, усіх попереджали, грошей немає й не буде».

Заяви про те, що все всім платиться й піраміда функціонує, не відповідають дійсності. За словами учасників, вкладники, які встигли забрати свої гроші, втратили до 90% внеску.

Засновник піраміди Сергій Мавроді визнав факт припинення виплат, пишуть «Коментарі«.

«У зв’язку з припиненням виплат виграшів просимо всіх учасників системи не піддаватися паніці й звернутися до своїх десятників для забезпечення повернення внесків. Точні терміни можна уточнити у своїх десятників», — написав Мавроді у своєму блозі.

Водночас, вкладники з різних міст України пишуть на форумах і на сторінках Facebook про масове закриття офісів у МММ-2011 у регіонах. Також масово звучать заяви про відмову МММ-2011 повернути внески.

3 КОММЕНТАРИИ

  1. Гузыэнко в ярости он только недавно вложился в надежде срубить деньжонок перед выборами. Даже Плачкову сказали ФУ на период выборной компании, что бы провернуть несколько сотен тысяч. Гузыэнко — не фартовый. Это знак для Костика, мол не надо лезть на выборы, люди тебя не выберут.

  2. Милиция не подтвердила крушение пирамиды МММ

    Министерство внутренних дел отмечает, что не получило ни одного заявления от вкладчиков компании «МММ-2011» об отказе выплачивать им вклады. Об этом сообщил начальник пресс-службы МВД Владимир Полищук. «Ни одного обращения к нам еще не поступило», — сказал он.

  3. Мавроди отрицает, что финансовая пирамида МММ-2011на Украине рухнула.

    23:14 30/05/2012КИЕВ, 30 мая — РИА Новости, Алена Мейта. МММ-2011 Сергея Мавроди, основателя печально известной финансовой пирамиды МММ, опровергает информацию украинских СМИ о том, что финпирамида на Украине рухнула.»Сейчас СМИ активно занимаются созданием панических настроев среди участников нашей системы путем откровенного вранья о том, что МММ-2011 развалилось и сам Мавроди об этом объявил. Ничего подобного система сейчас не испытывает», — говорится в сообщении МММ-2011, которое приводит в среду украинское информагентство УНИАН.

Добавить комментарий