Домой Власть и политика Пациенты психбольницы голосуют за ПР

Пациенты психбольницы голосуют за ПР

22
0
выборы

День виборів.

Станом на 14.00 зафіксовано слідуючи порушення:
Спец.дільниця 121040, 30 виборчий округ м. Дніпродзержинськ пацієнти психіатричної лікарні №1 знаходяться у важкому медикаментозному стані, та впевнені, що вони повинні голосувати за провладну партію, якщо ні, пацієнтів обіцяють покарати. Спостерігачу від ПП “УДАР Віталія Кличка” наполегливо рекомендували мовчати з приводу цієї інформації.

Спец.дільниця 121637 відкрилась із запізненням у 8:50, попереднє засідання ДВК здійснено не було. Фактична кількість виборців на цій дільниці складає 80 осіб, але реально на голосування прийшло 230 осіб.
Округ 33, виборча дільниця 120073 фактична кількість виборців 1 084 осіб, наявність бюлетенів — 1 068.
У Кривому Розі, Дніпропетровську виборці переважно молодого віку масово не можуть знайти себе у виборчих списках та звертаються до суду, але суд відмовляє у винесенні рішення, а ось на дільниці 121323 інша справа, тут навпаки людей яких не має у списку навіть у день виборів від руки доповнюють до виборчого переліку і рішення суду на цій дільниці для цього не потрібно.
Округ 38, м. Новомосковськк, дільниця 121083, мешканець будинку Кравченко В.А. повул. Мануільського, 51 напередодні виборів прийняв участь у соц.опросі з приводу політичних вподобань, де він зазначив, що за ПР голосувати не хоче. У день виборів ця людина як і його сусіди не знайшли свій будинок ані в жодному виборчому списку своїй дільниці. Але у міськраді виборця заспокоїли, що вже у наступних виборах він напевно прийме участь.

В м. Нікополь (35 виборчий округ) на спец.дільниці № 120792, яка створена у відділенні «Неврології та гінекології» міської лікарні № 2 зафіксовано чергове порушення: надано право проголосувати виборцю з іншого округу — включено до списку виборців та видано бюлетені мешканцям смт. Нововоронцівка Херсонської області.
30 виборчий округ, дільниця 120976. Всупереч пункту 11 частини 2 ст. 32 Закону України про вибори голова та секретар ДВК відмовляються приймати скарги про порушення на даній дільниці.

Добавить комментарий