Домой Новости города Власти Каменского прорабатывают вопросы по ГПО в районах, зависимых от электроотопления

Власти Каменского прорабатывают вопросы по ГПО в районах, зависимых от электроотопления

16
0

Власти Каменского прорабатывают вместе с Кабмином вопросы по ГПО в районах, зависимых от электроотопления.

Город продолжает активную подготовку к, уже можно сказать, самой сложной зиме, за всю современную историю Каменского, в том числе работая над тем, чтобы снизить удар по жильцам, зависимым от электроотопления.

Об этом сообщил мэр города Андрей Белоусов.

«Продовжуємо встановлювати генератори на котельні, які взимку опалюють лікарні, школи та дитячі садочки.

Ми забезпечили генераторами всі наші три відділення ЦНАП. Щоб в період відключень електроенергії адміністратори могли працювати, надаючи людям необхідні послуги.

Всі лікарні, де є стаціонари, також забезпечені генераторами.

Всі дитячі садочки нашого міста працюють в офлайн-режимі майже від самого початку повномасштабного вторгнення. Навіть зараз, в період відключень світла, Кам‘янське – одне з небагатьох міст України, де 100% дитячих садочків працюють офлайн в повну зміну.

Завдяки підтримці наших міжнародних партнерів дошкільні навчальні заклади обладнані зарядними станціями «EcoFlow» для забезпечення мінімальної потреби в роботі холодильників. В цих умовах кухарі виходять на роботу вночі, поки є світло, і готують дітям їжу. І в подальшому продовжимо оснащувати дитячі садочки генераторами, зарядними станціями та іншим обладнанням, щоб мінімізувати всі проблеми, пов‘язані з відсутністю електричної енергії.

Продовжуємо встановлювати генератори й на об‘єкти критичної інфраструктури.

Також написали листа на Кабінет Міністрів України з проханням не застосовувати графіки погодинних відключень світла взимку в багатоквартирних будинках районів Соцмісто, «БАМ» та проспекту Ювілейний, адже люди використовують тут для обігріву електричне опалення.

Разом вистоїмо та переможемо!» – отметил городской голова.

 

Добавить комментарий