Домой Власть и политика Мэр Каменского провел очередной прием граждан

Мэр Каменского провел очередной прием граждан

2
0

Мэр Каменского 9 июля провел очередной прием граждан.

Люди обращались за помощью по разным вопросам, большинство которых касалось сферы жилищно-коммунального хозяйства, теплоснабжения, предоставления материальной помощи для лечения и прочего.

Вот что 9 июля написал на своем телеграмм-канале мэр Каменского Андрей Белоусов:

Уважно вислухав кожного, хто був у мене на прийомі. Багато ситуації вирішили одразу. Інші вирішимо найближчим часом.

Також контролюю виконання звернень за попередніми прийомами. Зокрема, на прохання мешканця будинку №1 на вулиці Олеся Гончара виконали ремонт покрівлі, замінивши майже 400 аркушів шиферу. У будинку № 51 на вулиці Гетьмана Сагайдачного працівники КП «Добробут» замінили випуск каналізації. На звернення батьків, які виховують дитину з особливими потребами, встановили пандус у під’їзді будинку № 150 на вулиці Єдності та проробили інші роботи, про які просили люди під час минулого прийому.

Минулого тижня, під час візиту до модульного містечка, де мешкають люди, яких війна змусила залишити власні будинки, діти попросили мене встановити для них невеликий басейн на літній період. Роботи вже виконані, басейн функціонує та радує малюків.

Працюємо та вирішуємо питання людей, незважаючи на труднощі воєнного часу, щоб кожен мешканець Кам’янського відчував підтримку».

 

Добавить комментарий