Домой Новости города В учебных заведениях Каменского ремонтируют и строят новые укрытия

В учебных заведениях Каменского ремонтируют и строят новые укрытия

2
0

Во вторник, 3 сентября, мэр Каменского Андрей Белоусов в очередной раз объехал учебные заведения города и проверил, как выполняются ремонтные работы в укрытиях.

“Кам’янське – одне з небагатьох міст країни, де школи та дитячі садочки не припиняли роботу майже з початку повномасштабної війни. Ми активно працюємо над облаштуванням укриттів і продовжуємо процес їх вдосконалення – збільшуємо кількість місць, ремонтуємо, будуємо нові, щоб забезпечити дітей якісною освітою та навчанням в закладі в одну зміну”, – сказал городской голова.

По его информации, на этот год планируется выполнить работы в 12 укрытиях:

  • 5 укрытий – ремонтируют и усовершенствуют,
  • 3 – строят с нуля,
  • еще в 4 увеличивают количество мест за счет расширения.

“Вдячні за підтримку Фундації Олени Зеленської за фінансування ремонтних робіт в укриттях Ліцею № 38 та гімназії № 17 та додаткове включення до фінансування ліцею № 3 та гімназії № 25, де незабаром розпочнуться роботи.

Дякуємо начальнику Дніпропетровської ОВА Сергію Лисаку за підтримку міста в отриманні субвенції з державного бюджету на ремонт і будівництво укриттів в Ліцеї інформаційних технологій № 2, ліцеї № 26, гімназії № 12 та ліцеї № 22″,  – отметил А. Белоусов.

Как сообщил мэр, строительство бомбоубежищ в гимназии №12 и лицее №22 будет начато в этом месяце. За средства городского бюджета отремонтировали укрытие в лицее №2 0, в начальной школе “Волошка”, гимназии № 4 и в лицее № 23.

“Всі роботи йдуть за графіком. Працюємо над тим, щоб всі наші навчальні заклади могли організувати освітній процес не в змішаному форматі, а виключно в одну зміну.

Безпека навчання – пріоритет для міста”, – написал городской голова на своем телеграм-канале.

Добавить комментарий