Домой Дача, сад, огород Навіщо досвідчені господині додають горілку в тісто для дерунів?

Навіщо досвідчені господині додають горілку в тісто для дерунів?

130
0

У класичну рецептуру дерунів не входять незвичні компоненти: господині зазвичай обмежуються картоплею, цибулею та курячим яйцем.

Однак із цієї обмеженої кількості компонентів далеко не всі зможуть приготувати деруни гідної якості: це під силу лише досвідченому кулінару.

Господині, які хочуть, щоб деруни вийшли смачними, намагаються підстрахуватися, тому у складі рецепта можна побачити дуже незвичайні компоненти.

До них можна віднести горілку.

Навіщо досвідчені кулінари вводять міцний спиртний напій у тісто для дерунів?
Якщо ви спробуєте використати цю невелику хитрість, то будете вражені високою якістю страви. Картопля вийде неймовірно хрусткою та апетитною.

Також варто зазначити, що при даній техніці приготування страва не буде надто жирною.

Не варто вводити дуже багато горілки: половини маленької ложки цілком достатньо. У процесі термічної обробки алкогольний напій зникне, тож смак не буде зіпсований.

Автор: Марина Міхалап

Добавить комментарий