Домой Новости города Дніпродзержинська прокуратура погрожує Голосному кислотою в обличчя

Дніпродзержинська прокуратура погрожує Голосному кислотою в обличчя

160
3

Сьогодні справа про розпалювання ворожнечі в Дніпродзержинську набула зовсім іншого змісту. Як повідомив сам Максим Ігорович, він намагався з’ясувати в в прокуратурі міста Дніпродзержинська чи внесено до ЄРДР його заяву відносно начальника міліції міста — Кравцова Романа Олександровича та начальника заводського РВ Чухлебова Ігора Олександровича.

В 14:20 я зателефонував зі свого мобільного телефону до прокуратури, де мені повідомили, що заявою займається співробітник прокуратури Дунченко, — розповідає Максим Голосний, — а чи внесено до ЄРДР, слід запитати особисто у цього співробітника. Я попросив покликати його і дати йому слухавку, через декілька хвилин до слухавки підійшов співробітник який, напевно, і був тим самим Дунченко. На моє запитання чи внесено мою заяву до ЄРДР, мені зухвало відповіли: “А ЩО, Є ПІДСТАВИ?” На моє запитання «чи не вважає він за достатню підставу новий КПК?», людина запитала, чи не достатьньо зрозуміло мені (Голосному) все розповіли співробітники Заводського РВ та Заводської прокуратури і почав швидко та бурхливо пояснювати те, що підстав немає. Я його перебив і сказав, що зі мною ніхто з співробітників заводського РВ та заводської прокуратури, та взагалі будь які співробітники з цього приводу не спілкувались. Тоді Дунченко запитав найцікавіше:  «Так Вам, що ще не вилили кислоту в обличчя?» Я відповів: «Дякую, поки ще ні, а ви внесли мою заяву до ЄРДР? Відповідь – НІ. І розмову обірвали.

Таким чином, на сьогодні ми маємо два факти протиправних дій з боку правоохоронних органів — 2 відмови зареєструвати заяву громадянина плюс спробу залякування.

[box type=»info»]Нагадаємо, що відповідно до ст.214 КПК України, слідчий, прокурор негайно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про скоєння правопорушення … ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ внести відповідні відомостi до Єдиного реєстру досудових розслідувань і почати розслідування. Відмова в прийомі та реєстрації заяви або повідомлення про кримінальне правопорушення не допускається.[/box]

Максим Голосний вважає, що нічого подібного останнім часом не траплялося в місті:

Максим Голосной«Або зухвалість, яка спрямована на залякування, або мене хотіли позбутися саме в такий спосіб за попередньої змови між очільником міського управління внутрішніх справ Кравцовим, начальником Заводського РВ Чухлебова та керівництва міської прокуратури.

Впевнений, що даний факт негайно під свій контроль повинні взяти в обласному СБУ та перевірити всі вищевикладені факти, починаючи з дзвінка о 14:20, який відбувся 12.09.2013 з мобільного телефону громадянина Голосного М.І. на стаціонарний телефон міської прокуратури (05692) 3-21-64. І закінчуючи встановлення законності дій керівника Дніпродзержинської міліції Кравцова з підлеглим Чухлебовим та прокурором міста Решетіловим В. А.»

Як стало відомо, сьогодні Голосний направив скаргу до Заводського суду про визнання протиправної бездіяльності головного прокурора міста.

Чи закон більше не діє в Дніпродзержинську, чи місцеві правоохоронці взагалі на нього плюють — нехай встановлює СБУ та інші інстанції. Але треба зазначити наступне.

В результаті бездіяльності співробітників правоохоронних органів, процес розслідування інциденту торкнувся вже не лише міськвідділу Дніпродзержинської міліції і прокуратури. Тепер питанням займатимуться суди усіх інстанцій, Генпрокуратура і СБУ. Буде залучена величезна кількість службовців і чиновників, витрачений час, папір і головне – тисячі або десятки тисяч гривен платників податків будуть витрачені даремно. Адже райвідділу міліції досить було ПРОСТО виконати передбачені законом ОБОВ’ЯЗКИ — зареєструвати заяву і внести відомості про неї в ЄРДР. Але ж хтось в цих органах помилково вирішив, що у них залишилися тільки ПРАВА…

DNDZ online

3 КОММЕНТАРИИ

  1. 1941 год рассказ военнопленного:

    «Немцы заставили нас копать яму. Когда яма была готова, нас построили. Немецкий офицер сказал: -юде выйти из строя! Евреи вышли. –юде прыгай в яму! Евреи попрыгали –рус бери лопаты и закапывай юде! Мы переглянулись и никто не взялся за лопаты. Немец сказал: -юде вылазь! -рус прыгай в яму! – юде закапывай рус! Евреи похватали лопаты и начали нас закапывать. Когда земля дошла нам до пояса немец остановил евреев и спросил: -ну, что рус, понял, кто такой юде?»

  2. А у нас в стране тот, кто думает не так, как бандитская власть-тот сепаратист.У нас не демократия, а «дерьмократия»..А прокуратуру в нашем городе нужно люстрировать в первую очередь!!!Привыкли запугивать народ и поворачивать «закон, як дышло» нарушая всю законодательную систему.А за Заводской РО вообще…..полная АНАРХИЯ(одни «отказные»)!!!!

Добавить комментарий